VESELI DECEMBER NA 1.PAVILJONU

Na 1.paviljonu enote Školjka je december bil posebno zanimiv. Dedek Mraz je otroke skupine Sonček obiskal kar v skupino, medtem ko so otroci starejših skupin (Želvice, Pikapolonice ter Miške) bili veseli njegovega prihoda po predstavi Muca Copatarica v telovadnici vrtca. Predstavo so odigrale strokovne delavke skupine Mavrični svet.

Dijaki srednje šole Izola pa so otrokom odigrali predstavo Božično darilo. Na paviljonu smo si ogledali tudi predstave v okviru primorskega pravljičnega festivala.

S starši smo organizirali prednovoletne delavnice (Sončki so izdelovali voščilnice, Pikapolonice, Miške in Želvice pa lanterne). Z lanternami smo se odpravili na pohod po Izoli. Skupina Želvice je izdelala tudi novoletne voščilnice v okviru projekta oddelka ‘Mali grafiki’ v sodelovanju z go. Barbaro Motoh Bračanov, kjer so svoje izdelke razstavili v ateljeju Ljubljanske ulice. Strokovne delavke 1.paviljona so za otroke odigrale lutkovno igro ‘Babica zima’.  V skupini Pikapolonice so otroci pekli krofke ter jih ponudili tudi ostalim prijateljem na paviljonu.

Na nivoju vrtca smo zbirali tudi prostovoljne prispevke v obliki toaletnih potrebščin in prehrambenih izdelkov za pomoč socialno ogroženim družinam v sodelovanju z Rdečim Križem.

 

DSCI1593DSCI1581DSCN3689

 

.DSCI1605

(Skupno 43 obiskov, današnjih obiskov 1)