VRTEC NA OBISKU V DOMU STAREJŠIH OBČANOV

S strani strokovnih delavk iz doma starejših občanov v Izoli, smo v vrtec Mavrica Izola dobili povabilo za obisk. Vabilu smo se odzvali dve skupini in sicer METULJČKI IN KRESNIČKE.

Dne 25.11.2015 smo jih obiskali otroci iz skupine METULJČKI, 2.12.2015 pa otroci iz skupine KRESNIČKE. Pričakali so nas v velikem številu v njihovem družabnem prostoru. V začetku smo jih nekoliko sramežljivo opazovali in tišje peli – nastopali, proti koncu pa smo že pokazali , kako znamo biti glasni in živahni, ter veselo plesali, telovadili in peli. K petju smo pritegnili tudi starejše občane, ki so veselo zapeli z nami znane pesmi.

Bili so nas veseli, zvelikim veseljem so nas opazovali in po potrebi tudi z nami sodelovali – peli. Tudi sami so nam zapeli nekaj starejših ljudskih pesmi, ki smo jih delno poznali ali pa tudi ne. Otroci so jim pozorno sledili in pripevali. Bilo nam je zelo lepo.

Ob odhodu so si zaželeli, da bi jih še obiskali in jim tako popestrili vsakdanjik.

Obljubili smo jim, da jih bomo še obiskali. Tako smo mi in starejši občani preživeli drugačen, zanimiv in vesel dan.

Otroci in strokovne delavke pa se zahvaljujemo tudi za krasno pogostitev, ki so nam na koncu pripravili. Otroci so bili nagrade zelo veseli.

DSCI0427 Natasa pockaj

(Skupno 24 obiskov, današnjih obiskov 1)